Следи сè и знај сè. Овој модул ќе ти помогне да го зграпчиш огромниот потенцијал на дигиталните податоци. Дознај што потрошувачите бараат, посакуваат, имаат потреба од, и прават. Навлези во нивното патување од случаен минувач до купувач. Во овој модул се вклучени: