Теодора Филовска

Теодора е сопственик на дигиталната маркетинг агенција Vrootok, консултант, ментор и говорник за маркетинг и бизнис раст, и основач на Galeksia.


Избрана за еден од најуспешните претприемачи во Европа за 2019 година од страна на U.S. State Department и World Chicago, Теодора е доказ дека експертизата за дигитален маркетинг е неразделна од пренесувањето на стекнатото искуство. 


Предводена од желбата за развивање идеи од концепт до реализација, како и градење дигитални искуства кои оставаат трага, од неа ќе  научиш практични примери и ќе стекнеш суштинско знаење за основите на дигиталниот маркетинг. Во искуството на Теодора се вклучени:

▪️ 60+ Консалтинг проекти;

▪️ 30+ Настани како ментор и говорник;

▪️ 45+ Успешни Маркетинг Стратегии за клиенти од:

▪️ 9 различни индустрии и 16 различни држави.

Не пропуштај ги најновите вести, директно во твоето сандаче