Certified DMI Specialist – Digital & Social Selling

Оваа специјализација со сертификација во Digital & Social Selling ќе ви овозможи да се стекнете со сите вештини потребни низ сите чекори од маркетинг инката.

 

Од идентификување на потенцијални потрошувачи до воспоставување контакт базиран на увид во податоци – сè со цел да се затвори продажбата.

*За максимален квалитет на процесот на едукација, има ограничен број на учесници во програмата.
ЦЕНА
1200€
СЕРТИФИКАЦИЈА
Digital Marketing Specialist – Digital and Social Selling

Сертификат признаен од Google и Facebook!

Ќе се стекнете со експертско знаење во дигиталниот свет и ќе добиете шанса да полагате за Pearson VUE сертификат.

 

Со Pearson VUE сертификатот, ќе можете да конкурирате не само во домашни компании, туку и во светски гиганти како Google, Facebook, Microsoft, и IBM.

 

Програмата е креирана од лидери во светскиот дигитален маркетинг, вклучувајќи ги Neil Patel, Larry Kim, Mia Mora, и Amy Brooks.

Програма

Што вклучува програмата на специјализацијата со која ќе станете двигател на продажбата:

Што е Social Selling
Уметноста на таргетирањето
Алатки за привлекување
Зголемување на интеракцијата
Продажба и задржување на купувачот
57 000+
Членови
11 700
нови студенти во 2018
105
сертифицирани програми во светот
25 000
сертифицирани професионалци до Декември 2019
75+
експерти кои ја поддржуваат програмата
1
глобален Industry Advisory Council

Оваа програма е наменета за сите!

Сите со интерес во дигитален маркетинг се добредојдени. Пријавете се и научете, без разлика дали сте:

Студент
Маркетер кој сака да биде дел од глобалните промени и трендови
Менаџер на Маркетинг
IT професионалец
Сопственик на мал бизнис со цел за раст
Во потрага по нова кариера
Претприемач кој сака да стане професионалец во маркетинг

НАУЧЕТЕ ОД НАЈДОБРИТЕ!

Со оваа програма, ќе добиете материјали, пристап до форуми и одговор на сите ваши прашања.

Ќе учите од експерти во дитален маркетинг. Нашите предавачи се со години искуство во глобалниот дигитален свет. Исто така, сите се сертифицирани тренери од Digital Marketing Institute.
Ќе станете дел од глобална мрежа. Ќе станете дел од Digital Marketing Institute мрежата од експерти во дигитален маркетинг. Ќе добиете пристап до вредно знаење и можности од индустријата.

Над 57 000 луѓе

во светот имале професионален напредок од оваа програма!

Многу од учесниците работат во светски гиганти како:

92%
од учесниците се изјасниле дека имале напредок во кариерата
81%
од учесниците добиле унапредување и покачување во плата
88%
од учесниците работат на високи позиции, како менаџери

контактирајте го нашиот тим на професионалци и дознајте повеќе

ШТО ВЕЛАТ НАШИТЕ СТУДЕНТИ?

Christina Cvitko

Everything you need in order to learn and master Digital Marketing! ⭐️ An amazing team of professionals always ready to help, teach, and advise.
Highly recommended!

Taulant Rexhepi

Great team of professionals, they are able to switch Digital Marketing from wide to a narrow term!

Ивана Дракулевска

Најдобрата одлука која ја имам донесено knowledge-wise! Бидејќи се специјализирана програма за Дигитален Маркетинг – и целосно посветени токму на оваа област. Професионалци во индустријата насочени само и само кон една цел – да ни го пренесат знаењето.

Стефан Николовски

Неверојатна програма и супер предавачи! Посветени на својата работа и цел да го пренесат нивното обемно знаење. 10/10

Александра Ристевска Мадиќ

Врвна едукација, во право време и на право место! 24/7

Леонид Ангеловски

Супер програма и предавачи секогаш достапни за консултации!

Тања Дрвошанова

Оригинална можност за професионална обука. Супер тим кој секогаш е спремен за уште едно прашање 🙂 🙂 🙂
Среќна сум што можам да научам применливи решенија во маркетингот. Браво Галексиа, само напред!

Татјана Данева

Супер тим, достапни во секое време! ⭐️