Дигитална трансформација на вашиот бизнис

Дали сте спремни за дигитална трансформација на вашиот бизнис?
Galeksia ќе ви помогне да го совладате секој чекор, како за бизнисот, така и за вашите вработени.

Што е дигитална трансформација

На територијата на нашата земја, многу малку компании знаат да го искористат вистинскиот потенцијал на дигиталниот маркетинг.

 

Ова создава вакуум во кој вашата компанија, со правилните вработени во неа, може да постигне неверојатен раст и профит.

 

Иако поразвиените земји се веќе навлезени во светот на дигиталниот маркетинг, вистината е дека иако 87% веруваат дека дигиталната технологија ги менува индустриите, само 44% се подготвени за оваа промена.

Зошто ви треба дигитална трансформација?

58%
од компаниите не можат да најдат доволно стручен и подготвен кадар за дигитален маркетинг.
70%
од големите компании се изјасниле дека нивните дигитални маркетери се добри во одредени маркетинг сегменти, но неподготвени во други.
23%
од целиот кадар за маркетинг и продажба ја има способноста да ги донесе резултатите поставени од бизнисот.
19%
од организациите во Европа овозможуваат основен дигитален тренинг на нивните вработени.
ЗАПОЧНЕТЕ ЈА ВАШАТА ДИГИТАЛНА ТРАНСФОРМАЦИЈА ДЕНЕС

Ние ќе ви помогнеме да направите дигитална трансформација

Galeksia има за цел да им помогне на бизнисите да ја максимизираат продажбата и заработката и да направат дигитална трансформација. Сертифицираните едукативни програми на Galeksia ќе ви овозможат да бидете спремни за трансформација на дигиталното присуство на вашиот бизнис со фокусирање на стратегијата, културата, и на самите вработени во вашата компанија.

 

Да се најде маркетер со потребните вештини е исклучително тешко, особено во нашата држава. Но, со нашата програма ќе создадете професионални маркетери од вашиот веќе постоечки тим.

Запишете ги вашите вработени на сертифицирана програма за дигитален маркетинг

Со сертифицираните програми за дигитален маркетинг овозможени од Galeksia, а поддржани од Digital Marketing Institute, вашите вработени ќе станат професионалци во дигиталната индустрија. Ќе се стекнат со релевантно знаење од програми креирани од лидерите во индустријата на дигиталниот маркетинг, и практично ќе ги научат клучните вештини потребни за заедно да ја направите дигиталната трансформација во вашата компанија.